Det finns många olika nischer inom tidningsbranschen. En av de mest framgångsrika är mode och exempelvis Elle och Vogue är två av de mest populära. När du läser ett modemagasin blir du förhoppningsvis inspirerad att klä dig moderiktigt, vilket du får tips om nedan.

Välj rätt jeans

Jeans har sedan 50-talet varit ett säkert kort i garderoben. Just nu är det trendigt med lågmidjade jeans vilket är ett par jeans som har låg midja. Trenden var särskilt inne i slutet på 90-talet och början av 00-talet. Men nu är de lågmidjade jeansen återigen heta. Det finns flera olika varianter av denna typ av jeans då de kommer i olika färger. Du kan till exempel bära ett par klassiska blå jeans. Fördelen med jeans är att du kan kombinera dem till olika klädesplagg och de är lätta att matcha med olika färger. Dessutom kommer de i olika modeller, till exempel mom jeans, flare eller skinny jeans. Du kan välja mellan ett brett spann av olika storlekar och därmed kan du hitta ett par jeans som kommer passa dig perfekt.

Överdelar

När du har klickat hem ett par lågmidjade jeans kan du kombinera lite vad som helst till dem. Vill du följa 00-talstrenden kan du välja att klä dig med överdelar som är inspirerade av den tidseran. Till exempel enkla linnen eller andra typer av toppar som är croppade. Men det är minst lika snyggt att använda en blus, skjorta, blazer, t-shirt eller något annat liknande plagg.